Концерт port-royal

30 березня в "Кінопанорамі" розпочнеться тур італійського гурту port-royal. Київський концерт організовують спільноти Bauhouse та NaturalEast за підтримки Італійського культурного центру та компанії Inblu.

Гурт port-royal з італійського міста Генуя існує близько дванадцяти років, проте по-справжньому відомими вони стали після запису першого альбому Flares (2005). Найголовніше чим вражають port-royal – поєднання абсолютно на перший погляд протилежних речей. Італійці майстерно поєднують у своїх піснях елементи пост-року, шугейзу, ембіенту та електроніки.

В заплутану конструкцію синтетичних барабанів італійці з легкістю додають елементи награних наживо ударних і мінімалістичної електроніки, і все це завершується простими, тягнучими і трохи наївними мелодіями. Їх музика – це ностальгія за тим, що пройшло і чого, можливо, вже ніколи не буде.

Музичний вплив на port-royal мали Labradford, ранні Mogwai, Arab strap. Критики їх порівнюють з Sigur Ros і називають наступною еволюцією пост-року. port-royal надихаються філософією і звичайними маленькими історіями – випадковими усмішками, мистецтвом, речами, які змінюють їх самих.

Тур Україною для port-royal дуже очікуваний. Лідер гурту Аттіліо Брузоне в одному з інтерв’ю зізнався, що був настільки вражений першим візитом до України, що присвятив навіть один з треків (Nights in Kiev) столиці, яка так його надихнула.

В Україні італійці виступлять із віджеїнгом візуального артиста Сіеви Діамантакос – тобто з відмінним візуальним рядом, що додасть дещо особливе і прекрасне, настрій який якнайкраще характеризує рефлексії і філософію port-royal.

Квитки можна придбати:
1. Магазин "Правда, б" (вул. Пушкінська, 31б),
2. Каса "Кінопанорами"
3. Магазин "Штуки" (вул. Б. Хмельницького, 26, 2 пов.)

Вартість квитків: 80/100 грн. у передпродажі, 120 грн. – у день концерту.

Довідки за телефонами:
+380 (93) 874 42 40
+380 (66) 430 30 78

Акредитація для ЗМІ: [email protected]

Місце:
Кінотеатр "Кінопанорама"

Лектори:
Без лектора

Вартість:
80/100/120 грн.

Реклама:

Головне сьогодні