Кінопоказ: "Сфера чаклунства" Марі Перену та Клода Нурідзані

4 квітня в Києві розпочнеться 9-ий фестиваль Французька весна 2012. Київ, а також Дніпропетровськ, Донецьк, Харків, Львів і Одеса приймуть низку заходів, серед яких французьке сучасне кіно (повнометражні та короткометражні фільми), сучасний цирк і театр, музику, сучасне мистецтво, літературу та ідейні дебати.

В рамках фестивалю 7 квітня в кінотеатрі "Київ" відбудеться показ фільму "Сфера чаклунства" режисерів Марі Перену та Клода Нурідзані (Франція, 2011).

Покинутий ставок. Двоє дітей зачаровані цим диким місцем, яке потихеньку наближає їх один до одного. Вони уявляють, як цей ставок стає таємничим королівством, наповнений створіннями з їхніх сновидінь та кошмарів. Цей пізнавальний досвід змінить героїв.

З 2004 року Французька весна дарує публіці найбільших міст України нагоду пізнавати французьку сучасну творчість. Фестиваль здійснюється завдяки спільним зусиллям Посольства Франції, Французького інституту в Україні, мережі Альянс Франсез в Україні, а також за підтримки інституційних партнерів, серед яких Французький інститут у Парижі та Юніфранс, і приватних партнерів, таких як УкрСиббанк, Renault, МАУ та Moët Hennessy.

Місце:
Культурний центр "Кінотеатр "Київ"

Лектори:
Без лектора

Вартість:
60 грн.

Реклама:

Головне сьогодні