Зустріч із австрійською художницею Катаріною Лакнер

Фундація "Центр сучасного мистецтва" у рамках проекту Black Sea Calling запрошує на зустріч із Катаріною Лакнер

У рамках програми резиденційних обмінів проекту Black Sea Calling до Києва була запрошена Катаріна Лакнер (Лінц). Художниця навчається в Kunstuniversitat Linz на факультеті скульптури і трансмедіального простору, вона працює з відео, малюнком, інсталяцією, цікавиться роботою в публічному просторі. Центральні теми її останніх робіт – подорожі, дім, пригоди, море та сама по собі намальована лінія.

Роботи Катаріни Лакнер були презентовані в різних проектах у Берліні, Лондоні, Люксембурзі, Лісабоні, Венеції, Празі тощо.

Базуючись на своїх нещодавніх роботах, Катаріна пояснить своє ставлення до мистецтва і натхнення, а також розповість, як досвід закордонних резиденцій впливає на її творчість.

Фундація ЦСМ бере участь у міжнародній програмі резиденційних обмінів Black Sea Calling, ініційованій Асоціацією сучасного мистецтва у Граці у співпраці з департаментом культурної політики Федерального міністерства європейських і міжнародних справ Австрійської Республіки.

У програмі Black Sea Calling беруть участь дев’ять мистецьких інституцій із країн чорноморського регіону та п’ять австрійських мистецьких інституцій , котрі впродовж 2012 року здійснюватимуть резиденційні обміни та у 2013 році створять спільну виставку.

Будь ласка, зареєструйтеся за електронною поштою [email protected] або телефоном +380 (44) 501 94 61 у координатора проектів Людмили Скринникової.

Місце:
Фундація "Центр сучасного мистецтва"

Лектори:
Лакнер Катаріна

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні