Лекція: "Мистецтво як форма знання і соціальної критики"

Культурний проект та Мистецький арсенал напередодні найголовнішої арт-події року – першої київської бієнале сучасного мистецтва "Арсеналє" – запрошують на четверту лекцію курсу "11 ключових питань сучасного мистецтва" на тему "Мистецтво як форма знання і соціальної критики". Лекцію прочитає культуролог, викладач кафедри культурології НаУКМА Олександр Івашина.

Сучасне мистецтво може бути захопливим або нудним, травматичним або терапевтичним, може вражати, а може залишити байдужим – те, яким сприймаєте його ви, залежить лише від вашого бажання не тільки дивитись, але бачити і розуміти побачене. Знання, які ви отримаєте в цьому курсі, стануть вашим провідником у світі ідей, втілених у художню форму.

Курс "11 ключових питань сучасного мистецтва" буде прочитано провідними діячами українського мистецького простору. Ви почуєте 11 експертних думок, що розкриють найважливіші аспекти сучасної художньої практики і проведуть віртуальну екскурсію за лаштунки мистецьої сцени, розказавши про витоки та наслідки тих глобальних перетворень, що відбулися з мистецтвом за останню сотню років.

Місце та час зустрічі: Мистецький арсенал, вул. Лаврська, 10-12, о 19:00.
Тривалість: 2 академічні години.
Вхід: вільний, за попередньою реєстрацією на сайті www.culturalproject.org.
Довідки за тел.: +380 (44) 200 85 85.

Місце:
Мистецький арсенал

Лектори:
Івашина Олександр

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні