Презентація нової книжки Сергія Жадана "Вогнепальні й ножові"

Книгарня "Є" та видавництво "КСД" запрошують на презентацію нової книжки Сергія Жадана "Вогнепальні й ножові", яка відбудеться 23 квітня.

Нова поетична книга "Вогнепальні й ножові" від Сергія Жадана є збірником біблійних та кримінальних балад, герої яких вперто й послідовно рухаються темними стежками, намагаючись будь за що здійснити свої мрії та залишити місце злочину. Апостоли та бойовики, пророки та біженці, агітатори та відступники, сирени, демони й зомбі – персонажі цієї книги свідчать про час та заповнюють простір, з якого і з’являються вірші – ліричні й піднесені, радісні й ностальгійні, вогнепальні й ножові.

Про головних героїв книги "Вогнепальні й ножові" та про те, якою вона вийшла Сергій Жадан зазначив таке: "В цій книзі несподівано виявилось багато героїв. А самі вірші виявились історіями про любов, ніжність, зраду та відданість. А також про героїзм, підступність, запеклість і невблаганність. Тому книга вийшла ліричною, а персонажі — непереможними. Як і має бути з героями псалмів та вестернів".

Місце:
Книгарня "Є" на "Золотих воротах"

Лектори:
Жадан Сергій

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні