Лекція румунських архітекторів Gabriel Pascariu + Wolf house productions

27 квітня 2012 року в рамках Міжнародного молодіжного архітектурного фестивалю CANactions 2012 spring відбудеться лекція румунських архітекторів та урбаністів Gabriel Pascariu + Wolf house productions.

Wolf house productions + Gabriel Pascariu – переможці відкритого міжнародного містобудівного конкурсу концепція розвитку Київських островів "Дніпровськи перлини" у 2012 році. Імена авторів-архітекторів: кандидат наук Габріель Паскаріу, Юліан Канов, Крістіна Злота, Влад Стоіка, Розіна Драгомір, Александру Тудозе.

Габріель Паскаріу – лектор Бухарестського університету архітектури та урбанізму Іона Мінку. Координатор програми територіального планування та регіонального розвитку для магістрів в тому ж університеті, залучений як містобудівельник та технічний консультант в кількох містобудівних проектах.

Wolf House Productions – молода дизайн-студія, що має на меті впровадження інноваційних та стійких рішень для складних міських об’єктів. Члени студії – багатопрофільна група молодих професіоналів, що успішно співпрацювали на студентських конкурсах. Наразі студія займається кількома професійними конкурсами. Команда поєднує інноваційні ідеї Wolf House Productionsта та професійний досвід Габріеля Паскаріу як містобудівельника.

"Дніпровські перлини" – перший професійний конкурс, над яким працювали в такому складі.

Місце:
Будинок архітектора

Лектори:
Паскаріу Габріель

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні