Лекція нідерландського архітектора Юрона де Веіллігена

28 квітня 2012 року в рамках Міжнародного молодіжного архітектурного фестивалю CANactions 2012 spring відбудеться лекція нідерландського архітектора Юрона де Веіллігена.

Юрон де Веілліген – партнер та член правління архітектурного бюро De Zwarte Hond. У 1996 він закінчив Технічний університет Делфта. Потім до 1999 року працював у West 8 landscape architects and urbanists в Роттердамі. З 1999 року працював проектувальником міст в Karelse Van der Meer Architects також у Роттердамі. З 1996 року й до сьогодні Юрон де Веілліген є запрошеним лектором і куратором в Технічному університеті Делфта та Академії архітектури Гронінгену.

Бюро De Zwarte Hond засновано у 1985 році. Воно має офіси в Гронінгені, Роттердамі та Кельні, у яких працює близько 80 архітекторів, проектувальників міст, ландшафтних архітекторів і дизайнерів інтер’єру. De Zwarte Hond розробляє проекти будинків та міський дизайн, які є вільними від зразків, а отже завжди стають "своїми" як для середовища, так і для їхніх власників. Бюро весь час неупереджено досліджує всі обставини й умови та зважує наслідки, тому дизайн De Zwarte Hond базується на широкому, неупередженому погляді, далекому від секторальних інтересів.

Місце:
Будинок архітектора

Лектори:
Веілліген Юрон де

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні