"Незалежний четвер" інді-музики №3: Stepan і Meduza, Autofish, Zapaska

3 травня у Sullivan Room Kiev відбудеться третій концерт серії "Незалежні четверги" інді-музики – особливо помітних вечірок цієї весни від ХХХ Waves. У цей четвер зустрічайте арт-панків Stepan і Meduza, біг-біт-гурт Autofish та інді-фолк-дует Zapaska.

Stepan і Meduza – арт-панк-союз трьох київських музикантів, пісні яких універсальні для кількох поколінь та особливо привабливі для прихильників міксу а-ля ретро і сучасної альтернативи у широкому розумінні.

Autofish – дует, густа електронна еклектика якого перебуває на межі біг-біт, техно та енергійної синтезаторної психоделіки. В’язкі ритмічні треки, речитатив, густий, потужний прямолінійний біт, елементи дабу і індастріалу викликають асоціації із The Prodigy, The Chemical Brothers і рейвами 90-х.

Zapaska – інді-фолк-дует, що робить музику за принципом live looping. Вони створюють прості й водночас експериментальні композиції, використовуючи різні джерела добування та видозмінення звуку: акустичні інструменти (гітару, усні гармоніки, міні-баян, африканські народні інструменти), драм-машину та процесори ефектів.

На концерті у Sullivan Room Kiev відбудеться розіграш подарунків від Real Music, технічного партнера "Незалежних четвергів", та квитків на різні концерти.

"Незалежні четверги" – серія вечірок інді-музики (з англ. Indie – "Independent" – незалежний) у Києві, найцікавіші зразки чудернацької, вільної, модної, захопливої, непередбачуваної української музики, свіжої альтернативи мейнстріму та шоу-бізнесовим проектам. Мелодії та ритми української незалежної сцени представляє лейбл XXX Waves.

Вхід: 50-60 грн
Як потрапити на концерт дешевше – у зустрічах:
http://vk.com/okk012
https://www.facebook.com/events/260615564025206/

Місце:
Sullivan Room Kiev

Лектори:
Без лектора

Вартість:
50-60 грн.

Реклама:

Головне сьогодні