Перша Київська міжнародна бієнале сучасного мистецтва Arsenale 2012

З 24 травня до 31 липня в Мистецькому арсеналі триватиме перша Київська міжнародна бієнале сучасного мистецтва Arsenale 2012.

Куратор Arsenale 2012 Девід Елліотт:
"Бієнале в Києві щодва роки приноситиме до столиці широкий спектр вже визнаного сучасного мистецтва та такого, що тільки зароджується, створюючи міжнародну платформу, на якій будуть представлені найвідоміші митці зі всього світу, а також з України та регіону. Бієнале дасть змогу українським митцям чіткіше побачити їхні роботи в міжнародному контексті та налагодити міжнародні культурні зв’язки, які на сьогодні відсутні.

Ззовні бієнале долучатиме різноманітну міжнародну аудиторію, яка за інших обставин могла б і не потрапити до України, а для громадськості в регіоні вона надасть широкий досвід у сфері міжнародного сучасного мистецтва, в контексті того, яке воно має відношення до сьогоднішнього життя. Бієнале відображатиме унікальну культурну історію України. Будучи історично плавильним котлом із різних культур, Україна покаже свої погляди на світ та скористається можливістю ознайомитись із горизонтами інших.

Останнє, і чи не найголовніше – бієнале перетворить Київ на світову культурну столицю, а також закріпить авторитет України, як країни, що цінує, підтримує та захищає свободу вираження в мистецтві".

Розклад роботи можна побачити тут.

Місце:
Мистецький арсенал

Лектори:
Без лектора

Вартість:
0 – 200 грн.

Реклама:

Головне сьогодні