Концерт Павла Ігнатьєва

Павло Ігнатьєв — український піаніст, джазовий композитор, автор семи опублікованих альбомів.

Народився 10 грудня 1973 року. З раннього дитинства Павло Ігнатьєв проявляв великий інтерес до музики. Батьки помітили схильність дитини й доправили його вчитись до Київської музичної школи №5. Деякий час Павло провів у Одесі, де продовжував займатися в Одеській музичній школі ім. Столярського, але більшу частину свого дитинства він провів у Києві, навчаючись у середній спеціальній школі ім. Миколи Лисенка. В цій школі, за словами самого композитора, були талановиті й турботливі вчителі, перші концерти й музичні досягнення.

Павло вступив до Київської державної консерваторії на факультет "Спеціальне фортепіано", після двох років навчання в котрій за запрошенням Шандора Вега відбув до Кракова в "Моцартовську академію" камерної та оркестрової класичної музики. Пізніше Павло пройшов курс на джазовому факультеті в Ганноверській вищій школі, а також курси спеціального фортепіано професора Д. Башкірова "Моцартеум" і курси спеціального фортепіано професора Альфонса Контарського в Sommerakademie der Hochschule Mozarteum (Зальцбург).

1993 року брав участь у джазовому фестивалі у Вільнюсі (Литва) і у фестивалі сучасної класичної й камерної музики Гідона Кремера "Кремерата", м. Локенхауз, Австрія (1994 рік). З 1994 року почав концертну й композиторську діяльність. Тепер пише музику та виступає з концертами як в Україні, так і за її межами. Всі альбоми композитора доступні для безкоштовного завантаження з його сайта. Музика Павла Ігнатьєва регулярно звучить в ефірі українських джазових радіостанцій Music Radio, радіо "Континент" та ін., а також користується широкою популярністю в соціальних мережах, які підтримують обмін музикальними файлами, таких як "ВКонтакті" та RuTracker.org. Павло неодноразово виступав у ефірі українських загальнонаціональних телеканалів.

Павло Ігнатьєв записав декілька композицій з групою Бумбокс: пісні "Єва" (варіант з фортепіано, альбом III) і "Happy End" (альбом Family Business), а також виступає з цією групою на концертних майданчиках. Аранжирував та записав композицію "Руки к небесам" разом зі співаком Алексом Луною, на яку було знято кліп. Випустив музичний DVD разом з гітаристом Геннадієм Бондарем, а також виступає з ним на спільних концертах.

Відомий український музичний критик Олексій Коган неодноразово запрошував Павла Ігнатьєва на свої авторські концерти "На джазовій хвилі…", організовані продюсерським центром Jazz In Kiev, а також давав високу оцінку творчості Павла Ігнатьєва в авторських передачах "Субота з Коганом" на Music Radio.

Місце:
Будинок актора

Лектори:
Без лектора

Вартість:
100 грн.

Реклама:

Головне сьогодні