Відкриття виставки Експериментальної групи L∞k творчої майстерні Олександра Ляпіна

Культурний фотографічний центр PhotoCULT за запрошенням "Інтерфест" Національного історико-архітектурного музею "Київська Фортеця" представляє 29 травня – 6 червня виставку фотопроектів учасників творчої майстерні Олександра Ляпіна "Художник з фотокамерою" експериментальної групи L∞k.

Фотопроекти:
"Сirculus" Ольга Касянюк
"Фактура" Валерiя Барвiнська
"Рiч" Ольга Ткаченко
"Периметр" Свiтлана Морозова
"Stereo" Олександр Биченко
"Нетутешні" Олександр Хоменко
"Цибуля. "Просто" погляд" Дмитро Баров
"Листи янгола" Лія Достлєва
"InstaKIEV" Михайло Ляпін
"Сліди Господа" Світлана Янковська
"Тілесні байки" Тетяна Бондар
"Зомбування телебаченням" Сергій П’янніков
"Targany" Юлія Полуніна
"Пишу дурниці на стінах" Ігор Бельський
"Жити здорово" Микола Кожемяко
"Кастрюльні авантюри" Юрій Лісовський
"Туманність відчуттів" Ольга Полях
"Щастя" Заза Пауалішвілі

Про виставку:
Народження експериментальної групи L∞k стало результатом плідної творчої активності молодих фотографів під керівництвом Олександра Ляпіна, викладача курсу "Художник з фотокамерою", запровадженого Культурним фотографічним центром PhotoCULT. Протягом 5-ти місяців учасники групи виконували завдання та обговорювали майбутні проекти, вчились творчому мисленню та подоланню внутрішніх стереотипів, підтримували і надихали один одного, і, в першу чергу, надихались від свого неординарного майстра.

Для багатьох учасників цей курс став яскравим прикладом того, наскільки важливим і необхідним для розвитку і становлення молодих фотомитців є створення творчого середовища, постійне "варіння" в ньому.

Теми, що обрали учасники, абсолютно різні. Так само різні методи щодо реалізації їх творчих задумів. Незважаючи на чималу харизму та індивідуалізм викладача, учні пішли кожен своїм шляхом. Отже, експеримент виявився успішним і його слід продовжувати.

ВІДЕО ДНЯ

Запрошуємо зануритись у простір колективно-індивідуальної творчості та відчути авторські "месседжи", мандруючи реальними і нереальними світами кожного з них.

Місце проведення: Київський національний історико-архітектурний музей "Київська фортеця" м. Київ, вул. Госпітальна, 24а (приміщення галереї). Код на дверях 4.

Відкриття виставки: 29 травня о 19:00. Вхід безкоштовний.

Години роботи: 29.05 – 06.06, щоденно 11:00 до 20:00. Вхід на територію музею – 3/7грн (студенти/дорослі).

Детальніше про творчий курс

Місце:
Київська фортеця

Лектори:
Без лектора

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні