Презентація проекту "Євро Вірші – Euro Poems"

12 червня у вівторок відбудеться презентація нового проекту "Євро Вірші" за участю сучасних українських та польських поетів.

Участь у відкритті проекту візьмуть директор Польського Інституту в Києві Ярослав Годун, начальник КП "Київський метрополітен" Володимир Федоренко, польські та українські автори – Даріуш Суска, Рената Сенктас, Дмитро Лазуткін, Олег Коцарев, Богдана Матіяш, Катерина Бабкіна та інші, та координатори проекту.

Проект "Євро Вірші – Euro Poems" відбуватиметься одночасно в чотирьох українських містах-господарях Чемпіонату Європи з футболу – Львів, Київ, Харків, Донецьк. Доробок 12 українських та 12 польських поетів українською та англійською мовою буде розташовано на станціях метрополітену Києва та Харкова, а також в міському публічному просторі Донецька і Львова. Мета проекту полягає в тому, щоб показати спільну європейську культурну спадщину українців і поляків на прикладі сучасної поезії, а також залучити нову аудиторію до відстеження літературного життя.

Вперше польська та українська поезія буде представлена багатомільйонній аудиторії українців та футбольних вболівальників з усього світу. Таким чином поезія виходить за рамки елітарної події для вузького кола зацікавлених.

Місце:
Книгарня "Є" на "Золотих воротах"

Лектори:
Коцарев Олег,Матіяш Богдана,Бабкіна Катерина,Лазуткін Дмитро,Суска Даріуш,Сенткас Рената

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні