"Сімейна неділя" в PinchukArtCentre для дітей віком від 7 до 9 років

У неділю, 17 червня, о 14:00 PinchukArtCentre запрошує дітей віком від 7 до 9 років на "Сімейні неділі". Цього разу учасники поринуть у світ ліній, штрихів, плям і крапок – світ під назвою "графіка".

Фахівці арт-центру ознайомлять дітей з техніками виконання графічних робіт, а також з історією графіки. Крім того, хлопчики й дівчатка зможуть побачити унікальні офорти українського художника Павла Макова, представлені в рамках його персональної виставки "Ковдра, город, башта, хрест, доля". У другій частині заняття учасники створять власні твори у техніці тиражування під керівництвом художника Тараса Ковача.

Захід розпочнеться о 14:00 на 6-му поверсі SkyArtCafe в залі video lounge.

"Сімейні неділі" – освітня програма для дітей, в рамках якої фахівці PinchukArtCentre розповідають дітям про те, як функціонує сучасний музей, знайомлять з обраними роботами, представленими на експозиції, після чого проводиться їх обговорення. Крім того, діти мають можливість відчути себе в ролі художників – створити власні роботи в техніці або тематиці розглянутих творів.

Тим часом батьки можуть приєднатися до однієї з регулярних екскурсій, які проводять кваліфіковані гіди PinchukArtCentre.

Заняття безкоштовні. Максимальна кількість дітей у групі складатиме 20 учасників, тому для попереднього запису та отримання додаткової інформації, будь ласка, звертайтесь за наступними контактами:

Тел.: +380 (44) 590 08 58
[email protected]

Місце:
PinchukArtCentre

Лектори:
Ковач Тарас

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні