Best Of The Best: Wiz-Art 2010–2011

23-24 червня 2012 року о 20:00 на другому поверсі галереї "Лавра" відбудеться показ Best Of The Best Міжнародного фестивалю короткометражних фільмів Wiz-Art 2010–2011.

У вас є також чудова нагода відвідати Львів і подивитись найновіші фільми та зустрітись з режисерами особисто на на фестивалі Wiz-Art 2012, який пройде 26-29 липня у Львові.

24 червня о 20:00 на вас чекають найяскравіші фільми Міжнародного фестивалю короткометражних фільмів Wiz-Art 2010 + фільм-сюрприз

Програма вечора

"Маленький Квентін", 9’, Альберт ‘T Хоофт & Пако Вінк, Нідерланди, 2010
Фільм вразив нас світлою і безстрашною нарацією, своїми персонажами і почуттям гумору. В дивному світі ми стали співучасниками злочину і вплутались у історію з неочікуваними викрутасами і небаченим жахом. Гран-прі іде Освальду Кролику і його другові Маленькому Квентінові.

"Цигаркова цукерка", 13’, Лорен Волькcтейн, США, 2009
Американська історія, в якій розповідається про стурбованого підлітка-морсього піхотинця (роль якого талановито виконує Джонатан Орсіні) сповнена дрібних нюансів, показує нам універсальну правду. Нагорода присуджується режисерці Волькстейн, яка з неймовірною вправністю і легкістю зуміла розкрити серйозну тему всього за 10 хвилин. Журі з нетерпінням очікує майбутніх робіт цього талановитого режисера.

"Бульба-волосся", 8’, Александра Брожина, Польща, 2010
За оригінальну інтерпретацію суспільних стереотипів, гумор та мистецьку досконалість у втіленні задуму.

"Поворот", 10’, Карні & Соул, Великобританія, 2010
Дивно-зворушливий фільм. Ця перлина з Британії поєднує в собі грайливий сюрреалізм з темними тонами, щоб створити кінематографічний досвід, який є дійсно оригінальний, чарівний і дивний. Фільм, що надихає.

Ave.avi, 5’, Макс Афанасьєв, Україна, 2011
За творчий пошук у розвитку кіномови та новації образних рішень.

"Пропущений", 12’, Йохем де Вріес, Нідерланди, 2009
Чутлива короткометражка з потужною трагічною підводною течією (передумовою).

"Прощай Мандіма", 11’, Робер-Ян Лакомб, Швейцарія, 2010
Дитячі фотографії від’їзду із Заїру, коли мені було 10 років, мої друзі Ватуму, Ангі і Амосі, великий перехід від однієї культури до іншої, відмінні риси та особливості, спогади і кадри…

Тривалість – 68 хв.

Wiz-Art – тільки яскраве кіно!

Місце:
Галерея "Лавра"

Лектори:
Без лектора

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні