Перформанс Алевтини Кахідзе "Прогулянка з Дюшаном, або Рандеву"

26 червня, у вівторок, о 10:15 українська художниця Алевтина Кахідзе з’явиться з собакою, названим на честь художника Марселя Дюшана, в Мистецькому арсеналі, щоб подивиться спецпроект "Подвійна гра". Точніше, Алевтина Кахідзе призначила "рандеву" з виставкою так само, як колись художник, на честь якого названо собаку, мав "рандеву" з побутовими речами. Якщо між художником і речами "фатальна зустріч" мала місце, тоді речі ставали "мистецтвом"... Художниця змінила правила гри: якщо між мистецькими роботами "фатальна зустріч" буде мати місце, тоді мистецтво стане "мистецтвом"...

Перша спроба здійснити цей перформанс у залах виставки закінчилась невдачею: попереджена охорона уявляла собаку не таким великим, тому запропонувала вдягнути на нього намордника. Кахідзе вирішила піти, аніж погодитись вдягнути на Дюшана намордника – робити перформанс з Дюшаном у наморднику! Наразі вона здійснить перформанс в інший день і вранці, до відкриття виставки Arsenale 2012, аби не "становити небезпеку" для відвідувачів.

Художниця запрошує приєднатися до її перформансу тих, хто відчуває себе природньо, комфортно і безпечно поруч з собакою. Треба тільки прийти вчасно і поставити свій підпис в журналі охорони про те, що були інформовані про умови проведення перформансу.

Місце проведення перфомансу: територія Спеціального проекту "Подвійна гра", 2-ий поверх.

Участь можлива лише за умови попередньої реєстрації за електронною адресою [email protected] або за тел.: +380 (67) 659 33 69.

Місце:
Мистецький арсенал

Лектори:
Кахідзе Алевтина

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні