TEDxKyivLive: перегляд світової конференції TEDGlobal 2012

Події у світі та люди стають все більш взаємопов’язаними. Змінюється те, як ми взаємодіємо, спілкуємося, усвідомлюємо та розуміємо себе та інших. З втратою конфіденційності відкритість може стати небезпечною, але вона ж є і запорукою співтворчості. Дослідженню ідеї радикальної відкритості (Radical Openness) присвячена чергова всесвітня конференція TEDGlobal 2012, що майже за тиждень відбудеться в м. Единбург (Шотландія).

27 червня TEDxKyiv разом з Центром сучасного мистецтва М17 влаштовують вечірку-перегляд прямої трансляції частини цієї конференції. Серед доповідачів 7-ї сесії "Довготривала перспектива", яку запропоновано до перегляду, – фахівці та дослідники з біопалива з NASA, когнітивної неврології, використання стовбурових клітин, музиканти та інші.

Вечірка-перегляд в Києві – це формат "unplugged" від TED. Це – можливість першими почути про нові ідеї та відкриття – задовго до їх публікації на сайті TED.com. Приходьте підключитися до 100+ міст у світі, які дивитимуться трансляцію: Багдад, Відень, Богота, Мехіко, Мумбаї, Сеул, Сінгапур, Сколково, Тель-Авів, Торонто, Харків, Центр європейських ядерних досліджень (ЦЕРН) та інші.

До того ж, взаємні відкриття та пошук у непізнаному відбуватимуться не лише на екрані. Атмосфера затишного подвір’я М17 надихатиме до творчого спілкування, а справжній лабіринт в арт-центрі додасть нових поглядів на себе та тих, хто поруч теж шукає свій шлях.

TED-атмосферу гарантовано!

Вхід вільний – за обов’язковою попередньою реєстрацією.

Кількість місць: 50 стільців плюс простір галереї М17.

Мова виступів у трансляції – англійська.

Місце:
М17 Центр сучасного мистецтва

Лектори:
Без лектора

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні