ПОШУК: презентація проекту Георгія Потопальського ujif_notfound та Євгена Ващенка v4w.enko "Щілина"

12-15 липня 2012 року з 16:00 до 23:00 в рамках програми "ПОШУК" триватиме проект "Щілина" Георгія Потопальського ujif_notfound та Євгена Ващенка v4w.enko. Презентація проекту відбудеться 12 липня, четвер, о 20:00.

У буденному розпізнати непомітне. У щільно заселеному місті відшукати невикористані території. Віднайти час для зупинки.

Проект досліджує малу незабудовану зону в місті – щілину між стінами будинків – як феномен простору без публічності та без приватності, територію поза міською номенклатурою, місце, відірване від метушні вулиць і залишене для схованок, таємних проходів, смітників.

Художники створюють інсталяцію зі світла та звуку, вибудовуючи образ порталу в світ без повсякдення, соціуму та інших законів плинності часу. Межа між вигадкою та реальністю навмисно тонка, вона – штучна апеляція до справжності. Початкова неупередженість пересічного глядача, поставленого в ситуацію несподіванки від побаченого та почутого, відслідковується з точки зору її прогресування – чи зможе він врешті зупинитись?

ujif_notfound і v4w.enko – медіахудожники, займаються побудовою алгоритмічних систем інтерпретації звуку та світла за допомогою мови програмування. Cеред останніх проектів: аудіовізуальна інсталяція String Practice, відзначена номінацією "Найкращий проект" з подальшою презентацією в рамках Jour Fixe, Trans-Media-Labor Hellerau у Дрездені (Ujif_notfound) та аудіовізуальний перформанс A Kind Of Space, Fiber Festival у Амстердамі (v4w.enko).

"ПОШУК: Інші простори" є частиною паралельної програми Першої Київської міжнародної бієнале сучасного мистецтва Arsenale 2012.

Місце:
Будинок по вул. Сковороди, 3

Лектори:
Потопальський Георгій,Ващенко Євген

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні