Презентація монографії "Екологістські рухи в сучасному політичному процесі"

26 липня в Гостиному дворі відбудеться презентація монографії "Екологістські рухи в сучасному політичному процесі" кандидата політичних наук, активіста Національного екологічного центру України Олега Андроса. Презентація відбудеться у форматі "питання-відповідь".

Монографія написана на основі кандидатської дисертації автора, яка створювалася у період активного постання руху "Збережи старий Київ", під час протестів у харківському парку Горького та інших резонансних природоохоронних подій сучасної України. Книга описує ідеологію та особливості структури природоохоронних рухів у Європі та США, процес їх перетворення на політичні партії.

Олег Андрос у 2007 році закінчив філософський факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка (спеціальність "Політологія"). За фахом – політолог, викладач соціально-політичних та філософських дисциплін. У 2010 р. закінчив аспірантуру на кафедрі політичних наук Київського національного університету імені Тараса Шевченка. У 2011 р. здобув ступінь кандидата політичних наук за спеціальністю "Політичні інститути та процеси". Автор понад 20 наукових публікацій у фахових виданнях.

У громадському природоохоронному русі з 2005 р. Автор збірки оповідань у жанрі фентезі та фантастика "Тут побували люди" (К.: LAT & K, 2009), повістей "Бездоріжжя" (2006), "Кошаче плем’я" (2006). Співавтор художньої книги "Територія Духу" (у співавторстві з А. Комаровою) та двох природоохоронних посібників.

Місце:
Вільний культурний простір Гостиний двір

Лектори:
Андрос Олег

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні