Майстер-клас Коліна Керрігана "Трон для короля і королеви… моди, мистецтва і дизайну, поп-культури"

26 липня о 19:00 в Мистецькому арсеналі відбудеться майстер-клас Коліна Керрігана на тему "Трон для короля і королеви… моди, мистецтва і дизайну, поп-культури". Це унікальна нагода познайомитися з методами мистецької освіти у Великобританії, зокрема у Лондонському університеті мистецтв – одному із найавторитетніших вишів у світі. Випускниками Лондонського університету мистецтв є дизайнери Стелла Макартні, Джиммі Чу, британські митці Аніш Капур та Люсьєн Фрейд та актор, володар "Оскара" – Колін Ферт.

Учасникам майстер-класу, які заздалегідь розділяться на команди, буде запропоновано креативне завдання: на двох аркушах формату А1 використовуючи слова, символи та зображення створити найбільш незвичний трон для короля чи королеви в одній із категорій – мода, мистецтво та дизайн, поп-культура. Вибір персонажу, що стане королем або королевою, повністю залежить від команди, а надихнутися можна, наприклад, відомим на весь світ вбранням Леді Гаги зі свіжого м’яса від художника Алекса Ноубла. Жодна ідея не може бути занадто фантастичною чи футуристичною!

Колін Керріган – заступник директора Лондонського університету мистецтв до складу якого входять славнозвісний Центральний коледж мистецтва та дизайну Святого Мартіна, Вімблдонський коледж мистецтва, Лондонський коледж моди, Лондонський коледж з комунікацій та Коледж мистецтв і дизайну в Челсі. За освітою Колін Керріган скульптор, його роботи широко експонуються у провідних музеях та галереях по всьому світу.

Лондонський університет мистецтв об’єднує в собі 6 коледжів:

• Camberwell College of Arts
• Central Saint Martins College of Art and Design
• Chelsea College of Art and Design
• London College of Communcation
• London College of Fashion
• Wimbledon College of Art

Співорганізатор заходу: Освітня група "ДонСтрім" – офіційний представник в Україні Університету мистецтв, Лондон.

Вхід вільний за умови попередньої реєстрації за електронною адресою [email protected] або за тел. +380 (67) 659 33 69. Без реєстрації вхід на загальних засадах.

Кількість місць обмежена!

Місце:
Мистецький арсенал

Лектори:
Керріган Колін

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні