Тематична екскурсія "Колір у сучасному мистецтві"

У неділю, 29 липня, о 17:00 PinchukArtCentre запрошує відвідувачів до участі у "Тематичній екскурсії" – спеціальному огляді поточних виставок, спрямованому на глибше розуміння робіт представлених на експозиції – що буде присвячена темі "Колір в сучасному мистецтві".

Колір є одним з провідних засобів виразності у творах мистецтва. Різні кольори викликають у глядачів різні асоціації та емоції, а, отже, грають важливу роль у формуванні загального враження від художнього твору. Митці класичних епох відтворювали колір за допомогою фарб, тоді як сучасні майстри експериментують з новими техніками та прийомами.

Учасники екскурсії дізнаються, яке значення має колір в роботах сучасних авторів, зокрема, в інсталяціях Аніша Капура, створених з природного пігменту, і відео Синтії Марселле, де символіка кольору визначає сюжетну лінію твору.

Екскурсія розпочнеться о 17:00 на 2-му поверсі арт-центру біля стійки інформації. Її проведе учасниця "Кураторської платформи" PinchukArtCentre Лізавета Герман.

Тематичні екскурсії можуть бути організовані на замовлення шкіл та університетів.

Зареєстровані учасники всіх заходів допускаються в арт-центр без черги. Для попереднього запису та отримання додаткової інформації, будь ласка, звертайтесь за контактами:
Тел.: +380 (44) 590 08 58
Електронна пошта: [email protected]

Місце:
PinchukArtCentre

Лектори:
Герман Лізавета

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні