Презентація дитячої книги Лесі Ворониної "Таємне Товариство Боягузів та Брехунів"

4 серпня об 11:00 у літньому театрі Маріїнського парку відома дитяча письменниця Леся Воронина збирає всіх сміливців і відчайдухів, щоби по великому секрету розповісти їм про підступні плани синьомордів – героїв її нової книжки "Таємне Товариство Боягузів та Брехунів".

Як запевняє Леся Воронина, її нові динамічні повісті, які ввійшли до книжки "Таємне Товариство Боягузів та Брехунів" (проілюстрованої, до речі, визнаним майстром Володимиром Штанком), принесуть у кожну українську родину справжню пригодоманію. А втече буденність із вашого усталеного життя вже цієї суботи, 4 серпня, коли в літньому театрі Маріїнського парку письменниця розповість своїм читачам, чому синьоморди хочуть захопити Землю і чому протистояти їм може лише Таємне Товариство Боягузів та Брехунів.

За сюжетом книжки одного разу звичайнісінький хлопчина Клим Джура, навколо якого все було похмурим і буденним, захворів. Проте "хвороба" – геть не звичайнісінька, і, якщо чесно, навіть дуже захоплююча. Не треба викликати лікаря, не треба пити ліків і лежати в ліжку, а краще віддатися їй сповна, адже ця хвороба – пригодоманія! Перший симптом – поява чудернацьких предметів, часових та просторових переходів на рідній і давно знайомій вулиці. Другий симптом – коли найрідніші люди, мама з татом і бабуся, виявляються супергероями, які мають родинні таємниці, передані їм із давніх часів. І третій симптом – це така блискавична швидкість подій, що зупинити чи перервати їх неможливо…

На презентації Леся Воронина не лише спробує разом із читачами врятувати світ від підступних синьомордів, але й розіграє серед найсміливіших безцінні трофеї – кіготь з лівої лапи головного синьоморда, пісок із підніжжя усіченої піраміди, чарівну скляну кульку з таємними знаками і секретного жовтого метелика. А ще на всіх чекають чудодійні пиріжки бабусі головного героя пані Соломії і музичний сюрприз від одного з винуватців написання книжки, відомого кобзаря Тараса Компаніченка.

Увага! Щоб не потрапити до лап хижих синьомордів, обов’язково зареєструйтеся за секретним номером +380 (95) 31 73 224. І не забудьте взяти з собою газету – з-за неї буде найзручніше підглядати за своїм сусідом. А раптом він і є…

ВІДЕО ДНЯ

Місце:
Маріїнський парк

Лектори:
Воронина Леся

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні