Відкриття виставки Маші Шубіної LOSTandFOUND

Kadygrob&TaylorArtProjects представляє персональну виставку Маші Шубіної LOSTandFOUND, що відкриється 15 вересня в рамках експериментальної програми Kyiv Pop-Up Gallery і буде розміщена всередині двох транспортних контейнерiв посеред київського Пасажу.

Основу проекту складають дві живописні серії – Back Side та National Terror. Роботи обох серій виконані в манері гіперреалізму та зображують, як годиться у Шубіної, саму художницю. Ключовий символ, який обігрується в проекті, квітчаста хустка, традиційний елемент народного жіночого вбрання. Експозицію доповнять виготовлені з тих самих "традиційних" хустинок ляльки, а також інсталяція з сільськогосподарських кіс. Важливою частиною проекту є також символічне місце його демонстрації – справжні морські контейнери, розміщені посеред київського Пасажу. Виставка здійснюється за підтримки мецената Ростислава Павліченка та партнера проекту Helen Marlen Group.

Маша Шубіна закінчила Національну академію архітектури та мистецтв, Московський інститут архітектури та мистецтв. Вона працює з різноманітними техніками: живопис, графіка, малюнок. Шубіна є лауреатом PinchukArtPrize 2011, Міжнародного конкурсу візуальних мистецтв "Ейдос 2008". Також художниця отримала спеціальну премію PinchukArtPrize в 2009 році. На рахунку Шубіної більше ніж 13 персональних виставок, та участь у понад 10 групових міжнародних виставках, серед яких основний проект Arsenale 2012.

Kyiv Pop-Up Gallery – некомерційна галерея, яка з’являється у неочікуваних локаціях в різних районах Києва. Це тимчасові виставкові майданчики, які розташовуються в міському публічному просторі, на покинутих або не призначених для демонстрації мистецтва територіях. Ми представляємо проекти обраних сучасних митців, які працюють з різними медіа: інсталяція, фотографія, відео-арт, живопис, тощо. Наша мета – створити нові культурні осередки на мапі міста, ревіталізувати занедбані приміщення, а також надати авторам можливість для експериментів та діалогу з максимально широкою аудиторією. Проект заснований Kadygrob&Taylor ArtProjects у 2008 році.

Виставка триватиме з 15 до 24 вересня. Години роботи з 12:00 до 20:00. Вхід – вільний.

ВІДЕО ДНЯ

Місце:
Пасаж

Лектори:
Без лектора

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні