День відкритих дверей у "Майстер-Класі"

Дім освіти та культури "Майстер-Клас" буде радий вітати вас та вашу сім’ю на Дні відкритих дверей, який відбудеться 22 вересня, початок об 11 годині! Програма Дня відкритих дверей передбачає безліч цікавих та захопливих заходів для дітей і дорослих. А спеціальним гостем свята стане популярний етно-гурт "ДахаБраха"!

11:00–14:00 Для наших найменших гостей запланована програма "Дім, який побудував Окешка", – спеціально підготована центром навчання та виховання дітей "ОКешкин клуб". Завітавши до Окешки на свято діти матимуть можливість пограти в різноманітні ігри, створити власними руками дивовижні поробки, запустити повітряні кульки бажань під гімн Окешки та багато іншого (програма розрахована на дітей від 2 до 6-ти років).

11:00–15:00 Для маленьких любителів англійської свій подарунок приготував "Оксфорд Клас" – програму "В гостях у Аліси в Країні Чудес". Ваші дітки познайомляться з дивовижними героями Льюїса Керрола, побувають на казковому божевільному чаюванні, отримають можливість зробити та скуштувати чарівний коктейль "Шалтай-Болтай", власноруч робити тематичні поробки і безліч іншого. Все це буде супроводжуватись живою англійською мовою!

11:00–16:00 – Арт-майстерня запрошує дітлахів відвідати Арт-двір – "Navale domini" ("Двір мастрів"), де на них чекає велика кількість захоплюючих майстер-класів! За допомогою професійних художників наші юні гості зможуть гончарити, робити витинанки, малювати, декорувати меблі, робити поробки з сіна та інше. У той же час Ви зможете відвідати наш ярмарок, на якому будуть представлені витвори працівників Арт-майстерні, та проходитиме у тому ж дворі. А також, в затишній галереї, розташованій на третьому поверсі, в рамках виставки пройде зустріч "Душа пейзажу" з талановитим пейзажистом Анатолієм Буртовим. На цій зустрічі ви зможете дізнатися цікаві факти з життєвої та творчої біографії художника та послухати акапельний спів артистки Світлани Князєвої.

11:00 Якщо ви давно мріяли пізнати головні принципи сервірування, ви матимете рідкісну нагоду отримати майстер-клас з святкової сервірування столу від одного з найкращих дизайнерів України – Ольги Кондрацької! Майстер-класи проходитимуть щогодини до 15:00.

11:00–18:00 Кожної години відбуватиметься презентація "Школи для батьків", що розрахована на мам і тат, які бажають знати все про батьківство і дітей, вагітність і пологи, здоров’я і відносини та інші актуальні теми.

11:00–15:00 Свою презентацію для юнаків та малечі підготувала Театральна майстерня "Майстер-Класу". Вона надасть вашим дітям чудовий шанс змінити світогляд та відкрити приховані акторські таланти!

11:00–15:00 Розвитком фототалантів із задоволенням буде займатися наша Фотомайстерня, відкриття якої намічене якраз на День відкритих дверей! Фотомайстерня надасть вашим дітям гарну нагоду виявити свої здібності та приєднатися до спільноти професійних фотографів.

12:00–14:00 Якщо ж ви чи ваша дитина не байдужі до світу комп’ютерів, вам обом буде надзвичайно корисно відвідати пізнавальний курс "Ефективний пошук в Google", який розробила наша школа інформаційних технологій АйТіДо. В рамках Дня відкритих дверей буде проходити перше з трьох занять курсу.

13:00 На вас та ваших дітей очікує чергова зустріч з талановитим дитячим автором Нікою Ініною та поетом-початківцем Дмитром Шостаком, які залюбки поділяться розповідями про власні авторські надбання. Ніка Ініна – авторка фантастичної повісті "Хрангели", відвідає "Майстер-Клас" вже вдруге та нарешті задовольнить цікавість своїх читачів стосовно продовження популярної книги. Допоможе їй у цьому Інга Леві – художниця, яка створила живописні ілюстрації до книги.

14:30–15:30 Відбудеться презентація проекту "Культурний і сімейний туризм з "Майстер-Класом", яка потішить вас веселими історіями наших мандрівників про літні пригоди на Криті, у Великобританії та у нашій столиці.

15:00 На цей раз на своєму божевільному чаюванні "Оксфорд Клас" з радістю буде вітати дорослих! За чашкою ароматного чаю, скуштувавши найніжніший кекс або хрусткий крекер, вам буде набагато легше почати розмовляти і отримувати справжнє задоволення від англійської мови!

16:00 На вас чекає довгоочікуваний виступ "ДахиБрахи"! Цей гурт – яскрава зірка на тлі українського музичного простору, і своїми надзвичайно емоційними композиціями в стилі "етно-хаос" вже давно підкорили вітчизняну публіку.

19:00–21:00 Завершальну крапку в нашому Дні відкритих дверей поставить легендарний фільм Чарлі Чапліна "Золота лихоманка", який занурить вас в атмосферу двадцятих років минулого століття! Трансляція німого кіно буде проходити під супровід гри професійного таперу.

Слідкуйте за інформацією, у програмі можливі зміни.

Вхід вільний!

Місце:
Дім освіти і культури "Майстер-Клас"

Лектори:
Без лектора

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні