Буто-перфоманс Тадаші Ендо

У рамках Книжкового арсеналу відбудеться Фестиваль нової музики – спеціальна програма сучасної класичної та імпровізаційної музики, підготована агенцією "Ухо". Американський академічний авангард, танцювальна поезія буто, твори для терменвоксу, мікротональна музика, естонські мінімалісти, новий погляд на текст радянської табірної пісні – все це у програмі "Фестивалю нової музики".

7 жовтня в рамках фестивалю відбудеться буто-перфоманс Тадаші Ендо (Японія) за балетом "Гагаку" Вікторії Польової (Україна).

Тадаші Ендо, знаменитий танцівник в жанрі буто, керівник буто-центру в Гетінгені та продовжувач справи Кадзуо Оно, легендарної фігури в історії сучасного танцю, в Києві вперше представить буто-перформанс за балетом "Гагаку" української композиторки Вікторії Польової, створеного на основі оповідання "Тортурипекла" Р. Акутагави.

Концерт відбудеться на 2 поверсі Мистецького арсеналу. Квитки можна придбати в касах арсеналу. Вартість: 50 грн, 20 грн для студентів та пенсіонерів. Абонемент на всі концерти програми в приміщенні Мистецького арсеналу – 150 грн.

Місце:
Мистецький арсенал

Лектори:
Без лектора

Вартість:
50 грн.

Реклама:

Головне сьогодні