"100 × 100": сто фільмів за 100 хвилин

Київський міжнародний фестиваль короткометражних фільмів продовжує організовувати для своїх глядачів унікальні та неповторні події, яким досі не було аналогів на українському кінопросторі.

"100 × 100" – це новий проект, що презентує глядачам оригінальний формат короткометражок, а саме – 100 фільмів тривалістю 1 хв. кожен. Ми відібрали найкращі, з точки зору сюжету, стилістики та емоційної насиченості, фільми з усіх куточків світу та поєднали їх в один сеанс тривалістю 100 хвилин.

Кожен фільм за такий, на перший погляд, невеликий відрізок часу, здатен вмістити в собі повноцінну історію, подарувати глядачам усю палітру відчуттів, і сказати не менше, а подекуди, навіть значно більше, ніж фільми у звичному для нас повнометражному форматі. Сто історій, сто думок, сто переживань і тем для роздумів – таку кількість і концентрацію вражень годі й уявити! Тим паче, в наш час, з неймовірно швидким темпом життя, коли кожна хвилина – на вагу золота і коли кожна хвилина подекуди може змінити дуже багато, і в першу чергу, нас самих…

12-13 жовтня 2012 р. запрошуємо вас на прем’єрні покази, що відбудеться у м. Києві в кінотеатрі "Кінопанорама" (вул. Шота Руставелі, 19, м. "Палац спорту"). А вже одразу після цього поринути у великий світ короткого метру зможуть глядачі Одеси, Львова, Харкова, Дніпропетровська, Івано-Франківська, Чернівців, Рівного, Ужгорода та Херсона.

Розклад сеансів, місця проведення, а також інформація щодо придбання квитків див. на офіційному сайті kisff.org.

Місце:
Кінотеатр "Кінопанорама"

Лектори:
Без лектора

Вартість:
30-40 грн.

Реклама:

Головне сьогодні