Концерт японських електронних гуртів Ametsub і Daisuke Tanabe

13-го жовтня в Київській галереї сучасного мистецтва відбудеться неймовірна арт-подія Autumn Solvent2, в якiй візьмуть участь японськi виконавці авангардної електроніки Ametsub і Daisuke Tanabe. Такий захід на території Східної Європи відбудеться вперше! Ці майстри ще ніколи не виступали разом на одній сцені!

Акіхіто Самітоу (Ametsub) завітає до Києва зі своїм новим альбомом All is Silence (2012), що вийшов у світ цього літа і вже зайняв впевнену позицію на електронiй сцені. У своєму виступі Ametsub продемонструє технічну майстерність гри та звукову еволюцію свого нового релізу. Живі партії Аметсаба завжди вражають загадкової атмосферою звучання, яку можна охарактеризувати таким висловлюванням як "музика з майбутнього".

У творчості Ametsub відчувається незвичайне музичне бачення, що привертає до нього велику кількість відомих музикантів, якi бажають виступити разом з ним: Plaid, Oval, Vladislav Delay, Floating Points, AtomTM, Apparat, Johann Johannson, Lorn, John Hopkins, та iншi. А в Києві з ним вперше на одну сцену вийде не менш оригінальний музикант Даїсуке Танабе [Daisuke Tanabe].

Daisuke Tanabe приїде до нас з матеріалами, які тільки готуються до релізу в кінці цього року на одному з найвідоміших лейблів. Музика Daisuke Tanabe – це яскравий зразок сучасної авангардної електроніки, до якої ні в якому разі не можна приклеїти жоден з жанрових ярликів.

Вiн завжди шукає незвичайні, експериментальні шляхи, через які торкається все до нових і невідомих почуттів нашої душі. Виступи Daisuke Tanabe завжди відрізняються чарівним емоційним наповненням і особливою динамікою звуку, який не залишає байдужим нікого з присутніх.

ВІДЕО ДНЯ

Ексклюзивним подарунком для усіх гостей стане візуальний арт-перформенс від спільного проекту таких українських художників, як Tenpoint та Анна Надуда.

Поєднання скульптурної майстерності і візуального мистецтва обіцяє бути видовищем, яке, разом з музичним наповненням, перенесе вашу уяву до вражаючих вимірів майбутнього.

Autumn Solvent 2 Sound of the Future, японський авангард від Ametsub і Daisuke Tanabe, візуальний арт-перформенс від Tenpoint і Анни Надуди в центрі сучасного мистецтва М17, 13 жовтня. Починаємо о 20:00.

Подробиці на сайтi www.anykey-music.org.

Місце:
М17 Центр сучасного мистецтва

Лектори:
Без лектора

Вартість:
200 грн

Реклама:

Головне сьогодні