Презентація книжки Андрія Кокотюхи "Червоний"

Книгарня "Є" і видавництво "К.С.Д." запрошують вас на презентацію книжки Андрія Кокотюхи "Червоний", яка відбудеться 18 жовтня.

Був собі звичайний журналіст, аж раптом перетворився на… таємного літописця подвигів Данила Червоного, відбув своє у психлікарні й залишив по собі триьзошити — три історії цього командира ОУН—УПА. Його ловили загони НКВС, покиьнарешті не запроторили до ГУЛАГу, де він… піднімає повстання! Хото він — герой чи бандит? Чим приголомшив людей, що зустрілися з ним? А як щодо сучасного читача? Головна інтрига — чи повторить роман "Червоний" шалений успіх "Залишенця. Чорного Ворона"?

Андрій Куликов про книгу:
"Кокотюха знову дивує: цього разу — простотою розповіді про те, що стількох інших впроваджує у спокусу драматизації і героїзації. Замість власних оцінок додає документи. І тому замість враження, що тмк могло бути, виникає враження — було так".

Вахтанг Кіпіані про книгу:
"Драма українців, затиснутих двома тоталітарними "соціалізмами" — інтернаціональним та національним, варта, щоб про неї розповіли. В цьому сенсі роман Кокотюхи "Червоний" приречений бути прочитаним".

Тетяна Трофименко про книгу:
"Автор пише не чорно-білими фабами, а намагається показати "різні правди".

Місце:
Книгарня "Є" на "Золотих воротах"

Лектори:
Без лектора

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні