Концерт Dark Patrick з новим альбомом Rise of the Underworld

Запрошуємо 21 жовтня о 18:00 у Будинок художника на великий сольний концерт-презентацію нового альбому англо-українського дуету Dark Patrick, який щойно повернувся з гастрольного туру по Великій Британії!

Альбом Rise of the Underworld кінематографічний та концептуальний витвір, талановитий виклик обмежуючим ярликам та завузьким жанровим класифікаціям. Його тривале розмаїття сповнено вдалими нашаруваннями електронних подразників, примарних звукових ефектів, ефірного вокалу, смачних та органічних інструментальних партій – усе це поєднано у такій нерозривній єдності, яка здатна перетворюватися на саундтрек, фонове середовище або на емоції від повного занурення у музику (спробуйте-но послухати її у навушниках серед лісу – моя вам порада).

Dark Patrick – це українка Ева та англієць Пол, які разом виткали з багатьох музичних інструментів та елементів вишуканий звуковий гобелен. У ньому – поєднання вокалу, духових, гармоніки, колісної ліри, синтезатору та бандури, а також різних рівнів better living through circuitry, на вогні яких з’явилася тушкована страва, що деренчить, рокоче, гуде та шумить на різних частотах усіх піків та спадів альбому Rise of the Underworld.

Важко з’ясувати, що саме сприяло появі того, що ототожнює Dark Patrick, хоча безпрограшне ствердження містило би посилання на багатоступеневу organic electronica, soundtrack ambient, world ethnotronica, психоделіку і тріп-хоп. До того ж дует пустив коріння на родючому ґрунті реґі, дабу, а також трансу, що дозволило його цупким пагонам захопити усі композиції альбому Rise of the Underworld та проникнути до них з того чи іншого боку.

Рід Бернем (музичний критик, США)

Читайте відгуки про попередні концерти дуету в Україні, Великій Британії, Росії:
http://vk.com/topic-35817267_26031798.

Запитуйте квитки в касах міста!

Придбати квитки онлайн:
http://parter.ua/ua/event/42/52/3410.html
http://karabas.com/ru/kiev/--event/filter-21-10-2012/

Кожен глядач з іншого міста або країни, який відвідає концерт Dark Patrick у Києві 21 жовтня, отримає у подарунок диск з новим альбомом Rise of the Underworld! Буде достатньо лише показати залізничні квитки. Придбати електронний квиток на концерт: http://kiev.internet-bilet.ua/events/908/DARK-PATRICK/.

Місце:
Центральний будинок художника

Лектори:
Без лектора

Вартість:
50 грн.

Реклама:

Головне сьогодні