Презентація книги "Василий Дмитриевич Ермилов, 1894–1968: материалы к творческой биографии художника"

У рамках освітньої програми ART KYIV Сontemporary 2012 відбудеться презентація книги "Василий Дмитриевич Ермилов, 1894–1968: материалы к творческой биографии художника".

У червні 2011 року в Мистецькому арсеналі проходила виставка, присвячена творчості видатного українського художника, лідера конструктивізму Василя Єрмилова. До виставки було приурочено видання каталогу.

Це видання монографії про творчість Василя Єрмилова – колективний портрет художника на тлі 1920-1930-х років – було випущено до його виставки, що проходила в липні цього року в Москві. У ній взяли участь російські та українські дослідники.

Представить книгу головний редактор монографії, член Російського ПЕН-центру Александр Парніс. У презентації беруть участь автори статей, які увійшли до монографії: Ольга Лагутенко, Дмитро Горбачов, А. Лобановська.

Попередня реєстрація на події освітньої програми здійснюється за електронною адресою [email protected] або за тел.: +380 (63) 433 81 55.

За попередньою реєстрацією вартість квитка – 20грн. Для студентів та професійної спільноти, за наявності посвідчення, вхід вільний.

Місце:
Мистецький арсенал

Лектори:
Лагутенко Ольга,Горбачов Дмитро,Парніс Александр

Вартість:
20 грн.

Реклама:

Головне сьогодні