Сестри Тельнюк з програмою "Дорога зі скла"

Виконавці сучасної української музики світового рівня Галя та Леся Тельнюк представлять свою нову програму "Дорога зі скла" 16 листопада о 19:00 у креативному просторі "Часопис".

На вас чекає концерт, аналогів якому немає не лише в Україні, але й у cвіті. В даному випадку можна сміливо заявити про його ексклюзивність та унікальність. Програма, яка буде представлена, поєднує в собі пронизані любов’ю та переживаннями вірші української письменниці Оксани Забужко та професійним виконанням сестер Тельнюк. Супровід, що складається лише з трьох віолончелей – вишукане тло, на якому інтонації, тексти, що переходять часом на магічний шепіт, підсилюють ефект очищення. Сестри та Оксана – без перебільшення два величні явища, що об’єдналися у елітний поетично-музичний проект під назвою "Дорога зі скла".

"Дорога зі скла" – це музика для тих, хто слухає та чує, передана новою унікальною вокальною школою з відтінками драматизму, ліризму, інтимності та мелодекламації. Це театральне дійство, висловлене сучасною музично-поетичною мовою, яке не залишить вас байдужими.

"Дорога зі скла" – це не етно, це не фолк, це не рок!
Це – очищення крові.
Це – TRANSFUSIONS: Sisters!

Квитки на концерт можна придбати зазделегіть в "Часописі" та на сайті http://karabas.com/ru/kiev/--event/filter-16-11-2012/19-00/doroga_zi_skla.html. Вартість 150 грн.

Контактна інформація:
Креативний простір "Часопис"
Адреса: м. Київ, вул. Льва Толстого, 3
Контакт для акредитації преси:
+380 (93) 03 10 494
[email protected]

Місце:
Креативний простір "Часопис"

Лектори:
Без лектора

Вартість:
150 грн.

Реклама:

Головне сьогодні