"Британія. Коротко": найкращі британські короткометражки

З 15 листопада в Києві триватиме 12-й фестиваль "Нове британське кіно", у рамках якого демонструватимуться найкращі нові фільми Велокобританії, номінанти та переможці світових кінофестивалів, найяскравіші дебюти за участю Тіма Рота, Кілліана Мерфі, Гленн Клоуз, Мії Васіковськи та інших.

17 листопада покажуть найкращі британські короткометражні фільми.

"Крейда", 18 хв

Коли гімнастку обирають до тренувального табору Національної збірної, дівчина дізнається дещо нове про тіло, хлопців та дружбу.

"Мванса Великий", 23 хв

8-річний хлопчик, який хоче стати героєм, щоб довести свою могутність, розпочинає пригоду з несподіваними наслідками.

"Залишається тільки звук", 15 хв

Після жорстоких поствиборчих протестів в Ірані подружжя Бабак та Нагід намагаються приховати від бабусі Бабака жахливі новини про зникнення його брата.

"Смоляно-чорне пограбування", 12 хв

Ліам (Ліам Каннінгем) та Майкл (Майкл Фассбендер) – професійні зламувачі сейфів, що отримують просте завдання “почистити” офісний сейф. Проблема – сигналізація, що реагує на найменше світло.

"Два і два", 8 хв

У школі суворого режиму учням повідомляють, що все те, чого їх навчали раніше, – неправда. Однак коли недовірливі діти вирішують висловитися, вони змушені задати собі питання – як далеко вони зайдуть, щоби відстояти свої переконання.

"Бабці", 9 хв

У невеликому помешканні в Буенос-Айресі стара жінка з нетерпінням чекає на народження свого онука. Однак, внаслідок жахливих обставин, вона буде змушена чекати більше 30 років.

"Боббі Йо", 23 хв

Бобі Йо – дрібний бандит, що полегшує своє жалюгідне існування бійками та крадіжками. Одного разу він викрадає домашнього улюбленця в надзвичайного небезпечних людей і розуміє, що втрапив у велику халепу.

"Ранкова прогулянка", 7 хв

Коли ньюйорківець проходить повз курча під час своєї ранкової прогулянки, нам залишається тільки здогадуватись – хто з них справжній житель міста.

Уся інформація про фільми, розклади показів, рецензії та багато іншого – на сайті britfilm.com.ua.

Місце:
Культурний центр "Кінотеатр "Київ"

Лектори:
Без лектора

Вартість:
25 грн.

Реклама:

Головне сьогодні