Концерт гуртів Zapaska та Kuzmich Orchestra

20 листопада з концерту в Київському планетарії (вул. Велика Васильківська 57/3) розпочнеться великий спільний тур дуетів Zapaska (Україна) та Kuzmich Orchestra (Чехія). Під час туру гурти відіграють концерти у 25 містах України і по одному в Молдові та Білорусі.

Zapaska – інді-поп дует, який створює музику за принципом Live looping. Гурт використовує безліч способів для добутя і видозміни звуку: акустичні інструменти (гітари, гармоніки, міні-баян, африканські народні інструменти), драм-машину та процесори ефектів. Zapaska створює насичені музичні композиції, прості і експериментальні водночас. Їх музика – жива, створюється тут і зараз.

Відео:

Kuzmich Orchestra – чеський електро-акустичний проект доволі відомих музикантів – Дороти Барової, учасниці таких чеських гуртів як DoMa Ensemble, Tara Fuki, Vertigo, та Йозефа Остржанського, колишнього фронтмена легендарного гурту Dunaj. Їхній спільний проект Kuzmich Orchestra – це поєднання інтимної м’якості голосу Дороти, електро-акустичним нео-фолком і жорстким біг-бітом, в якому одну з найголовніших ролей відіграє гітарна партія та мінімалізм барабанів.

Відео:

Більше на http://naturaleast.net/

Місце:
Atmasfera 360

Лектори:
Без лектора

Вартість:
60-80-100 грн.

Реклама:

Головне сьогодні