Кінопоказ: "Правосуддя для Сергєя" Ганса Германса та Мартіна Маата

Кінофестиваль про діяльність та вплив журналістів "Кіномедіа" та Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA запрошують на спільний перегляд кінофільму "Правосуддя для Сергєя" (2010 р.) режисерів Ганса Германса та Мартіна Маата.

"Правосуддя для Сергєя" – вражаюча історія Сергєя Магнітського, російського юриста, який помер у листопаді 2009-го у віці 37 років унаслідок тортур у слідчому ізоляторі Москви, так і не дочекавшись суду. Його загибель викликала обурення світової спільноти, але в самій Росії корумповані чиновники, винуватці трагедії, не були й не будуть притягнуті до відповідальності. Через рік після смерті Сергєя Магнітського фільм розповідає про чоловіка, який заплатив найвищу ціну, намагаючись викрити всеохопну корупцію, в лабетах якої опинилась Росія. Сім’я і друзі Сергєя вперше згодилися говорити на камеру, аби розповісти історію пересічного громадянина, який наважився протистояти корупції на найвищому рівні.

Кіноперегляд відбудеться 20 листопада 2012 р. у кінотеатрі "Правда" кіностудії Film.ua (Київ, вул. Закревського, 22).

Вхід вільний. Зареєструватися можна за телефоном +380 (67) 657 95 15 та через скриньку [email protected]. Контактна особа – Христина Дрогомирецька.

Місце:
Кінотеатр "Правда"

Лектори:
Без лектора

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні