"Що сниться автору?" з Денисом Івановим

У середу, 5 грудня о 19:30, вже втретє гості "Музею сновидінь" зберуться для того, щоб послухати сни та реальні історії з життя українських авторів. Цього разу настала черга продюсера, генерального директора компанії "Артхаус Траффік" Дениса Іванова.

Для учасників проекту "Що сниться автору?" зима принесе багато несподіванок! Перший, майже подарунок під ялинку, — це снолектор Денис Іванов. Насолоджуючись показами стрічок у рамках фестивалів британського, німецького, іспанського кіно, ми навіть не підозрюємо, що людина, яка за всім цим стоїть, окрім блискучого таланту продюсера, володіє ще безліччю інших творчих умінь! Денис Іванов, закінчивши школу екстерном, вступив до Донецького національного університету, де разом з друзями заснував свій кіноклуб, в якому демонструвалися, відмінні від прокатних, стрічки! До кола захоплень майбутнього кінопродюсера, потрапило також дослідження українських печер, власне які і змінили його ставлення до своїх сновидінь! Пізніше, вивчав чорно-білу фотографію у Лондонській кіношколі і все, що відбувалося навколо нього завжди фіксував на 8-мм плівку. Зараз плівки зберігаються у сімейному архіві.

Паралельно з постачанням в наші кінотеатри якісного артхаусного кіно, Денис займається музикою. Всі пам’ятають феєричний виступ його гурту "Діти капітана Гранта" на фестивалі "Гогольфест" у 2009 році. Зараз гурт називається зовсім по-іншому і його учасники готуються до виходу свого першого дебютного альбому. Гостям сонних посиденьок пощастить, адже Денис пообіцяв привідкрити завісу таємничості і розповісти деякі подробиці своєї музичної творчості.

Можна тільки прийти і послухати де береться натхнення та що сниться непосидющому Денису Іванову. У теплій, майже домашній атмосфері, схожій на квартирник, можна випити чаю, посмакувати "Пісні та тістечка" під приємну розмову з тими, хто робить наше життя цікавішим!

Зареєструватися

Місце:
Музей сновидінь

Лектори:
Іванов Денис,Груша Ярина

Вартість:
50 грн.

Реклама:

Головне сьогодні