Джазовий фестиваль Jazz Bez 2012: Marinita Trio та JT Fresh

Джазовий клуб Jazzva спільно з мистецьким об’єднанням "Дзиґа" (Львів) та Польським інститутом у Києві 13 та 14 грудня приймає в столиці ХІІ Міжнародний джазовий фестиваль Jazz Bez.

Jazz Bez — це транскордонний музичний марафон, який щороку єднає довкола джазу десятки виконавців і тисячі слухачів з культурних центрів України та Польщі. Він є найбільш масштабним джазовим фестивалем України.

Вже дванадцять років поспіль Jazz Bez поєднує максимальної кількості джазових стилів: swing, fusion, bebop, jazz rock, funk, cool, free jazz.

Вперше в історії фестиваль повноцінно відбудеться у Києві великим концертом двох міжнародних джазових проектів: Vinita Formation (СШАКанада) та High Definition (Польща).



14 грудня в рамках фестивалю виступлять Marinita Trio і JT Fresh.

Marinita Trio – це органічне поєднання різних фольклорних традицій із джазовою та академічною музикою. Солістка гурту Марина Захарова блискуче володіє голосом та інструментом, має барвисту етнічну манеру співу, легко і природно використовує складні ритми, притаманні близькосхідній, тюркській, балканській та ромській традиціям. В складі також: Євген Седько (гітара) та Орхан Агабейлі (перкусія).

ВІДЕО ДНЯ

JT Fresh – у репертуарі квінтету перевірена десятиліттями класика джазу. Завдяки оригінальним аранжуванням групи вона набуває абсолютно нового звучання. Учасники гурту граюсь і авторську музику, в якій намагаються проявити свій індивідуальний стиль.

Склад: Сергій Стародубов (клавіші), Олександр Новаков (бас-гітара), Назар Поливка (барабани), Катіко Пурцеладзе (вокал) і спеціальний гість Богдан Гуменюк (саксофон).

Ціна квитків: 60 грн. (квитки на вході).

Місце:
Галерея ПідWall

Лектори:
Без лектора

Вартість:
60 грн.

Реклама:

Головне сьогодні