Дитячі читання "Музичні віршолюбики. Приспів"

Після суперуспішних перших "Музичних віршолюбиків", участь в яких узяли Діля (Едуард Приступа), гурт "Кроки", Юлія Лорд, Євген Їжак із гурту "ТаРуТа" та Роман Коляда, "Грані-Т" вирішили провести ще одні дитячі читання з відомими музикантами. 15 грудня о 15:00, напередоні Дня Святого Миколая, читатитмуть вірші для малечі Каша Сальцова ("Крихітка"), Галя і Леся Тельнюк, Діля та Мирослав Кувалдін. "Музичні віршолюбики. Приспів" відбудуться в рамках виставки "Книжкові контракти" в Українському домі.

Відчуття свята приходить непомітно. Щоб відчути ні з чим не зрівняну передноворічну і передріздвяну радість, можна ліпити сніговиків, ходити з малечею на ковзанку, пекти кокосове печиво, плести кольорові шалики й рукавички, – а можна разом із дітьми, друзями і коханими прийти на чергові дитячі читання з "Гранями-Т" й насититися святковим настроєм, щирістю і добірною поезією на весь рік. Відомі виконавці Каша Сальцова, Галя та Леся Тельнюк, Діля та Мирослав Кувалдін обіцяють чимало музичних несподіванок. Поки що відомо лише те, що читатимуть вони поезії для дітей Юрка Бедрика, Івана Андрусяка, Лесі Мовчун, Василя Голобородька, Сергія Пантюка, Леоніда Сороки, Михаїла Яснова, Андрея Хадановіча, Грицька Чубая, Романа Скиби, Юліана Тувіма та Томаса Стернза Еліота.

Нагадаємо, що це будуть уже шості дитячі читання з "Гранями-Т". До цього віршолюбиками стали музиканти Юлія Лорд, гурт "Кроки", Роман Коляда, Діля з гуртом "Астарта" і Євген Їжак із гурту "ТаРута", художниця Марися Рудська, народний депутат Олесь Доній, режисер Сергій Архипчук, журналісти Юлія Банкова, Ірина Ванникова, Марічка Падалко, Яна Конотоп, письменники Іван Андрусяк, Сергій Пантюк, Світлана Поваляєва, Павло Коробчук та мисткиня Анжеліка Рудницька.

Традиційно під час читань на малечу чекають конкурси та подарунки від "Граней-Т".

Запрошуємо всіх маленьких і великих віршолюбиків! Реєстрація: +380 (67) 24 75 960.

Місце проведення: Український дім, зала "Різдвяна вітальня" (2 поверх).

Місце:
Національний центр "Український дім"

Лектори:
Без лектора

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні