Презентація книги у форматі соціальної мережі "Щоденник Re: make"

18 грудня 2012 року о 18 годині в Науковій бібліотеці Національного педагогічного університету імені Михайла Драгоманова відбудеться презентація книжки "Щоденник Re: make".

Особливістю видання є те, що воно всередині побудоване за принципом соціальної мережі. На думку авторів проекту такий формат книжки відповідає концепції проекту, який складається з трьох тематичних частин (кохання, час, тіло). Головною вимогою перед учасниками проекту було те, що їм відома лише частина тексту (абзац, речення, словосполучення), написана перед ними. Далі – самостійне продовження сюжету.

Як зазначають самі організатори, викладач кафедри логопедії Олександр Козинець та викладач кафедри культурології Сергій Русаков, окрім творчої молоді з різних куточків України, до книжки увійшли тексти 12 сучасних письменників – Олега Короташа, Дмитра Лазуткіна, Максима Кідрука, Любка Дереша, Владислава Шубєнкова, Павла Коробчука, Ірини Цілик, Богдани Матіяш, Альбіни Позднякової, Галини Крук, Світлани Богдан, Ірини Шувалової. І запевняють, що буде що почитати і побачити.

Стати автором колективної книжки "Re: make" було непросто, адже учасників обирали експерти – Ірен Роздобудько, Андрій Кокотюха та Оксана Тищенко. Кому саме вони дали шанс і що їх вразило можна дізнатись напередодні дня святого Миколая, 18 грудня 2012 року о 18 годині за адресою: м. Київ, вул. Пирогова, 9, метро "Університет".

Місце:
Національний педагогічний університет ім. Михайла Драгоманова (головний корпус)

Лектори:
Русаков Сергій

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні