Показ роликів-переможців фестивалю реклами "Каннські леви 2012"

22 і 23 грудня столичний кінотеатр "Кінопанорама" перетвориться на місце паломництва любителів реклами. Гості перенесуться на півтори години на блакитне узбережжя і побачать програму найавторитетнішого і найвідомішого фестивалю реклами в світі Cannes Lions 2012 ("Каннські леви 2012").

"Каннські леви" – один з найавторитетніших міжнародних фестивалів в сфері реклами, який існує з 1954 року. Якщо порівнювати "Каннські леви" з кінематографом, то статуетка "Канського лева" є аналогічною до "Оскара" в рекламному світі. Рекламні агентства і бренди всього світу жадають мати в своїх активах заповітну нагороду, виходячи за рамки звичайного, створюють рекламу, яка часто межує між комерцією та творами мистецтва.

Надзадача проекту показати, що реклама – це мистецтво. Познайомити українців із світовими тенденціями розвитку реклами і спробувати наблизити якість української реклами до світового рівня, шляхом демонстрації найкращої реклами світу, за версією авторитетного фестивалю.

У "Кінопанорамі" гості зможуть насолодитися рекламними роликами, котрі перемогли на 59-му фестивалю "Каннські леви 2012", і оцінити, крім "Золотих левів", також "срібних" і "бронзових" переможців. Вся програма вмістилася в півторагодинний блок.

Хол кінотеатру перетворитися в зал слави, але вже не в категорії відео, а в сфері дизайну. Тут будуть представлені переможці "Каннських левів 2012" в категоріях Press Lions і Outdoor Lions.

Слідкуйте за інформацією на офіційних сторінках в соцмережах:
Вконтакте: http://vk.com/canneslions_2012
Facebook: http://www.facebook.com/events/198099773660481

Контактна особа:
Андрій Семенов
Тел.: +380 (63) 733 55 83
[email protected]

Місце:
Кінотеатр "Кінопанорама"

Лектори:
Без лектора

Вартість:
40-50 грн.

Реклама:

Головне сьогодні