Рождественский концерт Шоколада в Планетарии

Науково-розважальний центр "Атмосфера 360" та джазовий клуб "Джезва" запрошують всіх поціновувачів справжнього та щирого мистецтва струсити пил повсякденності та зануритись у віковічну магію різдвяних свят.

У цю зимову пору вас приємно зігріватимуть вишукані джазові аранжування українських народних колядок та щедрівок від кращого етноджазового колективу України ShockolaD.

Однією з найдревніших традицій українського народу є співання колядок та щедрівок під час різвяно-новорічних свят. Прийшовши до нас ще з дохристиянських часів колядки та щедрівки протягом багатьом століть були невід'ємною частиною самосвідомості наших предків.

В день світлого свята Водохреща гурт ShockolaD подарує вам мудрість предків у сучасній джазовій інтерпретації та у супроводі космічного аудіовізуального шоу. Вважається, що співання колядок та щедрівок володіють магічною силою та цілющими властивостями, несуть радість та просвітління, лікують втомлену повсякденною метушнею душу та тіло.

ShockolaD — один з найуспішніших українських гуртів, який працює у жанрі world music. ShockolaD відкритий до експериментів зі змішування музики різних стилів і напрямків. Це переплетення енергій народної музики різних континентів, світів та епох: український фольклор, американський джаз, блюз, сучасна електроніка. Кожен концерт гурту - це чисте та глибоке емоційне переживання повноти життя.

ВІДЕО ДНЯ

ShokolaD успішно гастролює в межах України та за кордоном; вони постійні та бажані гості багатьох українських і міжнародних фестивалів, а також клубів України та Європи. На сьогодні творчий доробок колективу складає 3 студійні авторські платівки, та альбом виконаний наживо. Ті, хто бачили цих прекрасних музикантів на сцені не залишилися байдужими до їхньої щирості та виконавчої майстерності. А хто ще не бачив, повірте, ShockolaD стане для вас надзвичайно приємним джазовим відкриттям.

Реклама:

Головне сьогодні