Проект "Моє дитинство". Перегляд фільму Ірини Правило "Мужицький ангел. Різдвяна історія"

Книгарня "Є" запрошує на прем’єру другої частини проекту "Моє дитинство" – ігрового фільму "Мужицький ангел. Різдвяна Історія", що відбудеться 17 січня.

Режисер і автор сценарію — Ірина Правило
Оператор – Дмитро Демішев
У головних ролях – Анатолій та Лілія Сулятицькі
Сценарій створено за мотивами оповідання Степана Васильченка "Мужицький ангел".

У фільмі розповідається історія про шестирічного хлопчика Іванка, який чекає на диво. Найбільше на світі Іванко хоче, щоб на Святвечір до куті на столі був мед, — але меду немає. Хлопчику-напівсироті, який живе з матір’ю у післявоєнний час про таку "дрібничку" годі і мріяти… Засмутившись, головний герой Іванко йде до церкви і бачить там ікону мужицького ангела, біля якої наставлено багато солодощів і меду. Паралельно розгортається історія Мужицького Ангела, який віддзеркалює образ всього людства.

Фільм "Мужицький ангел" є частиною проекту "Моє дитинство". В його рамках заплановані зйомки трьох короткометражних ігрових фільмів на тему дитинства за мотивами оповідання трьох авторів з трьох різних країн. Пізніше частини будуть об’єднані у повнометражний фільм.

Першою частиною цієї трилогії стала картина "Кров", за мотивами однойменного оповідання Нодара Думбадзе. Фільм знімався у Західній Грузії. На час створення, цей проект став першим міжнародним кінопроектом КНУТКіТ ім. І.К.Карпенка-Карого за двадцять років незалежності України.

ВІДЕО ДНЯ

"Мужицький ангел" — друга частина трилогії, знята за мотивами оповідання Степана Васильченка.

Місце:
Книгарня "Є" на "Золотих воротах"

Лектори:
Без лектора

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні