Презентація еко-казки Валентини Вздульської "Вертихвіст"

19 січня в сімейному творчому центрі Tri: письменниця Валентина Вздульська та художниця Надія Каламєєць презентують новинку видавництва "Грані-Т" – еко-казку "Вертихвіст". На всіх непосидючих, винахідливих і свідомих маленьких та великих читачів чекають конкурси, сюрпризи від лиса-чарівника Вертихвоста й ексклюзивний еко-майстер-клас.

На початку зими видавництво "Грані-Т" разом із письменницею Валентиною Вздульською і художницею Надією Каламєєць приготувало своїм читачам щонайсправжнісінький подарунок – еко-казку "Вертихвіст". Усі дива в цій повісті починаються з невеличких капостей головного героя – лиса-чарівника Вертихвоста – і його бажання повернути життя красуні ялинці, а завершуються відчайдушним спуском з гори на санчатах. Поміж цими подіями вмістилося ще чимало чудес, пригод і перевтілень. Крім того, що це чудова різдвяна казка у прекрасному ілюструванні Надії Каламєєць, "Вертихвіст" порушує цілу низку важливих проблем, передовсім екологічних. Зокрема в центрі оповіді – історія про порятунок ялинки, заради якої капосник Вертихвіст зважився навіть пожертвувати часточкою свого життя…

На презентації письменниця та художниця обіцяють не лише розповісти про Вертихвоста та його найближчих друзів, але й не без допомоги лиса-чарівника складуть із читачами нову казку та дозволять кожному зазирнути до таємничої скриньки, яка допомагає передбачити майбутнє. На учасників презентації також чекає майстер-клас від Надії Каламєєць із виготовлення еко-ялинки, яка стане окрасою домівки протягом усьго року. А ще кожен маленький читач, який заздалегідь зареєструється на презентацію, отримає на згадку від Вертихвоста магічний значок!

Реєстрація: +380 (67) 247 59 60.

Місце:
Вегетаріанський ресторан і сімейний творчий центр Tri:

Лектори:
Вздульська Валентина,Каламєєць Надія

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні