Що сниться автору? Сон №4. Анна Балєнт

У неділю, 20 січня, о 19:00 новий сезон-2013 у проекті "Що сниться автору?" відкриє власниця медового голосу та горіхового сміху, радіоведуча "Просто Радіо 102,5" Анна Балєнт.

Вперше на Скриню сновидінь сяде представниця прекрасної частини людства, чарівна Анна Балєнт, яка представить слухачам жіночу парадигму сновидінь. З іменем Анни Балєнт зв’язана ціла радіоепоха, а як же інакше, якщо для самої Анни радіо — це просто її життя. Останнім часом голос та шипуча енергія Анни Балєнт у "Вечірньому шоу на Просто радіо" допомагає нам завершити робочий день, перетерпіти дорогу додому у міських корках та непоспішом зайти в дім, де нас чекають на вечерю. На один вечір, тільки в Музеї сновидінь, Анна Балєнт стане ближче, ніж просто голос з радіоколонок, і у вас з’явиться можливість поставити своє питання, не по телефону, а особисто королеві радіоефіру столиці і не тільки.

За словами Анни, вона сама дуже полюбляє поспати, керуючись власною формулою, яка діє вже протягом декількох років: "Я повинна спати щоденно дев’ять годин для здоров’я і ще одну для краси!" У той час, коли Анна Балєнт працювала ведучою "Ранкового шоу" на "Просто радіо", її мучив один і той же кошмар. Як професійній соні, звичайно Анні снилося, що вона проспала ранковий ефір, замість неї в ефірі — дірка, музики нема, новин нема, а її телефон тихо стікає зі столика, як розплавлена пластмаса від дзвінків засновників радіостанції.

Про еротичні сни, про те, як проспала світанок на вьетнамському острові, про дитячі вибрики на тихій годині у дитсадку гостям Музею Сновидінь розповість Анна Балєнт у проекті "Що сниться автору?" і не тільки розповість, але і проілюструє світлинами із власного фотоархіву.

Пропонуємо закінчити парад зимових свят разом з нами і послухати те, що на радіо не показують!

Реєстрація

Місце:
Музей сновидінь

Лектори:
Груша Ярина,Балєнт Анна

Вартість:
40 грн.

Реклама:

Головне сьогодні