Презентація книжки Надійки Гербіш "Теплі історії до шоколаду"

Книгарня "Є" та видавництво "Брайт Стар Паблішинг" запрошують вас на презентацію книжки Надійки Гербіш "Теплі історії до шоколаду", яка відбудеться 22 лютого.

"Теплі історії до шоколаду" – це не продовження попередньої книжки авторки "Теплі історії до кави". У "чоколядових розповідях" більше фотографій, мандрівних нотаток, а ще – несподіваний подарунок давнім читачам і шанувальникам проекту "1001 щаслива намистина". Авторка каже, що там значно більше оптимізму, рок-н-ролу й веселощів, ніж у попередній книжці. Назву "Теплі історії" вирішили залишити на позначення серії альтернативних – оптимістичних і надихаючих – книжок.

Надійка Гербіш (Шевченко) – щаслива закохана жінка, пригодошукачка та мандрівниця. У вільний від мандрів і мрій час письменниця займається перекладами, викладає історію світової літератури, фотографує й пише книжки. Разом зі своєю родиною мешкає в затишному будинку з вікнами, що виходять на Збаразький замок. Авторка вірить, що її основне завдання – дарувати натхнення і радість. Перша збірка Надійки "Теплі історії до кави" побачила світ у вересні 2012 року й одразу стала українським бестселером, захопивши читачів щирістю і теплом. Її відзначили нагородою "Європейська християнська книга року-2012" на Будапештському форумі видавців.

Місце:
Книгарня "Є" на "Золотих воротах"

Лектори:
Гербіш Надія

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні