Тиждень французької культури: освітні можливості навчання у Франції

Для молодих, активних і цілеспрямованих осіб, які цікавляться культурою та історією європейських країн, Київська міська громадська організація "Молодіжний Європейський Рух" організовує проект, який дозволить вам по-новому познайомитись з сучасною Францією. Обіцяємо нові знання та цікаві знайомства, конкурси та зустрічі і багато-багато французької.

Привабливість Франції, столиці світової моди, не закінчується бутіками, Парижем чи, навіть, Каннським кінофестивалем! Студентам, випускникам, молодим науковцям, громадським діячам, людям мистецтва тут пропонують численні можливості з навчання та стажування. Про те, як поїхати на французький шопінг за знаннями розповість експерт Сampus France Україна Оляга Дорош! Ви матимете можливість почути про систему освіти у Франції та стипендіальні програми французького уряду.

Презентація освітніх можливостей у Франції відбудеться 15 березня о 12:30–14:30 в Інститут філології КНУ Шевченка у 63 ауд. Для реєстрації надішліть листа на [email protected] з темою "Презентація освітніх можливостей".

Інші заходи проекту:

Пізнавальна частина:
Конкурс серед студентів на знання історії, культури Франції та її ролі в Європейському Союзі (14-16 березня)

ВІДЕО ДНЯ

Культурна частина:
1. Вечір читань французької поезії ( з 17:00-19:00 в Інституті Філології у 63 ауд.)
2. Кінопоказ (15 березня о 19:30 у просторі "Часопис" (вхід за умовами закладу)

Місце:
Інститут філології КНУ імені Тараса Шевченка

Лектори:
Дорош Оляга

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні