Концерт швейцарського співака Жеремі Кіслінґа

Посольство Швейцарії в Україні за підтримки Посольства Франції та Французького інституту запрошують вас до знайомства із швейцарським співаком Жеремі Кіслінґом, з нагоди виходу у світ його нового альбому "Все шкереберть", на концерт у Києві, 21 березня 2013 року, о 19:30 у клубі "Фаберже" на Прорізній, 8.

Вже у 25 років, вклавши в це гроші із власних заощаджень, автор, композитор і виконавець Жеремі Кіслінґ записав свій перший альбом. На цей самвидав одразу звернув увагу Франсуа Пінар, незалежний французький продюсер, співпродюсер Тьєфена й менеджер гурту Kassav’. З того часу й триває їхня співпраця. Атмосфера ретро, особистісні звіряння та мріяння принесли виконавцю неймовірні відгуки у франкомовній пресі (4 позиції в огляді Телерами) й відкрили йому шлях на зіркові майданчики Швейцарії, а згодом і до престижної французької агенції звукозапису "Наїв".

Скориставшись нагодою, співак випустив свій другий альбом, "Ведмідь". Це концертний альбом, у якому Жеремі Кіслінґ розповідає про різноманітні людські почуття й вади через пісенні байки про тварин. Кіслінґу надзвичайно добре вдалося зображення емоцій і переживань; чуючи ці казки на новий лад, мимохіть згадуються страхи й утіхи дитинства.

У 2009-му він випускає "Антиматерію", диск із на диво похмурим колоритом. Автора "Спрямовую твій крок" вибили з колії позивні "Інтернів" та химерності теледійності. Йому ніяк не збагнути телевізійного брутального розмаскування творчості митця, розтиражованого псевдо-простакуватого -– і неправдивого – світку співаків, цієї лихоманки зі споживання музики, без справжньої потреби й утіхи, лише через її доступність.

Нині Жеремі Кіслінґ уже два роки як парижанин. І ось співак нарешті явив світові новий, спокійніший і просвітленіший альбом, "Все шкереберть". Це четверте творіння містить цікаві фольклорні мелодії, досконалі приспівки й органічне аранжування: приміром, у "Життя деінде", за куплетом куплет, нам розкривається, як дорослішає дитина, збуваючись духовного світу, але й набираючись освіченості. У піснях Кіслінґа меланхолія бік-о-бік із сміхом, сни цілують дійсність в обидві щічки, а журба ретельно визбирує камінці, залишені колись на її шляху коханням.

Саме цей новий альбом і представить вашій увазі Жеремі Кіслінґ із музикантами у четвер 21 березня на сцені клубу "Фаберже" з нагоди тижня Франкофонії-2013.

Місце:
Клуб "Фаберже"

Лектори:
Без лектора

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні