Майстер-клас режисера Романа Бондарчука "Від задуму до монтажу"

Програма DOCU/КЛАС у рамках фестивалю Docudays UA пропонує дев’ять нових майстер-класів від знаних режисерів, кінокритиків та продюсерів. Кожен із наших лекторів створив авторський тематичний клас, спираючись на багаторічний досвід роботи y сфері документального кіно. Майстерні відбуватимуться щодня з 23 до 27 березня в Малій залі нашого дружнього майданчика кінотеатру "Кінопанорама".

23 березня відбудеться майстер-клас Романа Бондарчука "Від задуму до монтажу" – на основі нового документального фільму "Поет серед людей".

Роман Бондарчук – український режисер ігрового і документального кіно, випускник режисерського факультету Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені І. К. Карпенко-Карого (майстерня Юрія Іллєнка), постійний член Відбіркової комісії фестивалю Docudays UA, призер багатьох міжнародних кінофестивалів. У своєму майстер-класі Роман Бондарчук поділиться досвідом трансформації документального фільму від початкового задуму до його реалізації. Режисер розповість про те, як було обрано метод зйомки його нового фільму, що таке втручання в реальність та як розпізнати "подарунки долі" й використати їх у фільмі. Майстер-клас пройде на прикладах із нового документального фільму "Поет серед людей", який зараз знаходиться на стадії монтажу.

Вхід вільний за умови попередньої реєстрації. Кількість місць обмежена.

Контактна особа: Оксана Карпович
[email protected]
+380 (93) 993 43 10

Місце:
Кінотеатр "Кінопанорама"

Лектори:
Бондарчук Роман

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні