Майстер-клас режисерки Маріанни Каат "Досвід пострадянського документаліста в світі голого чистогану"

Програма DOCU/КЛАС у рамках фестивалю Docudays UA пропонує дев’ять нових майстер-класів від знаних режисерів, кінокритиків та продюсерів. Кожен із наших лекторів створив авторський тематичний клас, спираючись на багаторічний досвід роботи y сфері документального кіно. Майстерні відбуватимуться щодня з 23 до 27 березня в Малій залі нашого дружнього майданчика кінотеатру "Кінопанорама".

23 березня відбудеться майстер-клас Маріанни Каат "Від ідеї до втілення: досвід пострадянського документаліста в світі голого чистогану".

Естонська режисерка і продюсерка, засновниця продюсерської студії BalticFilmProduction, призерка багатьох європейських кінофестивалів,член журі програми DOCU/КОРОТКО Docudays UA розповість учасникам майстер-класу про пошуки джерел фінансування для східноєвропейських документалістів.

Головна мета майстер-класу Маріанни Каат – показати можливі шляхи розвитку фільму від художньої ідеї до її втілення на прикладі власної стрічки "Шахта № 8", знятої в Україні. Незважаючи на різноманітні заборони, минулого року глядачі Docudays UA все-таки отримали шанс побачити цей фільм – історію 15-річного хлопця Юри з міста Сніжного Донецької області, який разом із сестрами пішов від батьків-алкоголіків та був вимушений працювати в нелегальних і небезпечних шахтах-копанках. Фільм Маріанни Каат "Шахта № 8" уже здобув понад 20 міжнародних нагород та був показаний на телеканалах у різних країнах.

Вхід вільний за умови попередньої реєстрації. Кількість місць обмежена.

Контактна особа: Оксана Карпович
[email protected]
+380 (93) 993 43 10

Місце:
Кінотеатр "Кінопанорама"

Лектори:
Каат Маріанна

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні