Майстер-клас Аудрюса Стоніса "Відображення реальності у документальному фільмі"

Програма DOCU/КЛАС у рамках фестивалю Docudays UA пропонує дев’ять нових майстер-класів від знаних режисерів, кінокритиків та продюсерів. Кожен із наших лекторів створив авторський тематичний клас, спираючись на багаторічний досвід роботи y сфері документального кіно. Майстерні відбуватимуться щодня з 23 до 27 березня в Малій залі нашого дружнього майданчика кінотеатру "Кінопанорама".

25 березня відбудеться майстер-клас Аудрюса Стоніса "Відображення реальності у документальному фільмі".

Один із найбільш привілейованих литовських режисерів-документалістів, володар премії FELIX від Європейської кіноакадемії за найкращий фільм 1992 року, досвідчений лектор, адже в його професійній біографії – викладання документалістики в Європейській кіношколі у Данії, а також читання лекцій у Барселоні, Токіо, Берклі, Белграді та інших містах світу.

Аудрюс Стоніс поділиться з учасниками майстер-класу своїми міркуваннями на тему відображення реальності в документальному кіно. Яким чином суб’єктивність стає вирішальним фактором при створенні кінообразу, як реальність, час і простір змінюються, проходячи крізь призму авторського погляду? Ці та інші питання Аудрюс Стоніс ілюструватиме уривками з власних фільмів. Ознайомитися з найкращими роботами режисера глядачі зможуть під час ретроспективних показів його фільмів.

Вхід вільний за умови попередньої реєстрації. Кількість місць обмежена.

Контактна особа: Оксана Карпович
[email protected]
+380 (93) 993 43 10

Місце:
Кінотеатр "Кінопанорама"

Лектори:
Стоніс Аудрюс

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні