Майстер-клас Павла Костомарова "Відеоактивізм та веб-документалістика"

Програма DOCU/КЛАС у рамках фестивалю Docudays UA пропонує дев’ять нових майстер-класів від знаних режисерів, кінокритиків та продюсерів. Кожен із наших лекторів створив авторський тематичний клас, спираючись на багаторічний досвід роботи y сфері документального кіно. Майстерні відбуватимуться щодня з 23 до 27 березня в Малій залі нашого дружнього майданчика кінотеатру "Кінопанорама".

27 березня відбудеться майстер-клас Павла Костомарова "Відеоактивізм та веб-документалістика. Досвід проектів "Строк" і REALNOST.DOC".

Росіянин Павел Костомаров, кінооператор і режисер, переможець багатьох фестивалів, у тому числі володар "Срібного ведмедя" на Берлінале, своїм майстер-класом розпочне блок з веб-документалістики. Торік разом із ведучим НТВ Алексєєм Пивоваровим і режисером Александром Расторгуєвим він створив інтернет-проект "Строк" ("Срок") – документальні зйомки подій, що відбувалися після виборів президента в Росії. У січні цього року автори розпочали новий веб-проект – "Реальність.doc" – логічне продовження їхніх кіноекспериментів "Я тебе люблю", "Я тебе не люблю" та згаданого вище "Строку". Цього разу знімати правдиві історії про самих себе будуть москвичі. За відеощоденниками героїв "Реальності.doc", яких режисери відберуть на кастингу, можна буде спостерігати в інтернеті в режимі онлайн, а пізніше проект постане у вигляді повнометражного документального фільму. Режисери вважають, що їхнє відео стане найточнішим свідченням нашого часу. Про "Реальність.doc", відеоактивізм і веб-документалістику загалом і буде майстер-клас Павла Костомарова.

Вхід вільний за умови попередньої реєстрації. Кількість місць обмежена.

Контактна особа: Оксана Карпович
[email protected]
+380 (93) 993 43 10

ВІДЕО ДНЯ

Місце:
Кінотеатр "Кінопанорама"

Лектори:
Костомаров Павел

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні