Презентація книжки Блаженнішого Любомира (Гузара) "Три дороги"

Книгарня "Є" запрошує на презентацію книжки Архиєпископа-емерита УГКЦ Блаженнішого Любомира (Гузара) під назвою "Три дороги", яка відбудеться 2 квітня.

Видання присвячується до 80-річного ювілею Архиєпископа-емерита УГКЦ Блаженнішого Любомира (Гузара). У презентації візьмуть участь Блаженніший Любомир (Гузар), релігієзнавець Віктор Єленський, автор вступного слова до аудіокниги Блаженнішого Любомира "Дорога до Бога", медіаексперт Дмитро Крикун, співавтор аудіокниги "Дорога до себе".

"Три дороги" – бесіди Глави Української Греко-Католицької церкви Блаженнішого Любомира у 2001—2011 роках з журналістами. До книжки також увійшли фрагменти з його аудіокниг, назви яких співзвучні з розділами цього видання "Дорога до себе", "Дорога до ближнього", "Дорога до Бога".

Автор у книжці дає відповіді на низку актуальних запитань, які сьогодні хвилюють українців. Зокрема Блаженніший Любомир розповідає, що таке бути собою, як слід розуміти свободу й що значить бути свобідним. Архиєпископ у "Трьох дорогах" достатньо уваги приділяє темі, як правильно виховувати дітей. "Якщо людина не має відчуття, що добре, а що погане, – це трагедія. …Вчити дитину змалечку, що корупція – це лихо. …Дітей треба годувати ідеалами", – радить автор.

Упорядником видання стала відома журналістка Катерина Щоткіна.

ВІДЕО ДНЯ

Місце:
Книгарня "Є" на "Золотих воротах"

Лектори:
Гузар Любомир,Єленський Віктор,Крикун Дмитро

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні